KETTING-ROKEN, Badhuisstraat 130, Scheveningen, 06-24623008

E-sigaret

De elektronische sigaret, oftewel de e-sigaret, is tegenwoordig in verschillende soorten en maten beschikbaar is. Hoofdzakelijk bestaan alle e-sigaretten uit dezelfde onderdelen, namelijk een verdamper (clearomizer), een gloeidraad (coil) en de batterij. Daarnaast werken ze ook praktisch allemaal hetzelfde. Door het indrukken van een knop op de batterij wordt de gloeidraad in werking gesteld. Deze gloeidraad zorgt voor de verdamping van de e-vloeistof. De damp die hierdoor ontstaat kan vervolgens geïnhaleerd worden.

Toch is het niet verstandig om lukraak een e-sigaret aan te schaffen en je in het damp-avontuur te storten. Het is belangrijk om de e-sigaret te vinden die goed bij u past.

 

Het grote verschil tussen de verschillende e-sigaretten op de markt zit in de batterij. De kracht hiervan is variabel en het is verstandig om deze aan te passen aan uw persoonlijke behoeften. Een sterkere batterij geeft u bijvoorbeeld niet alleen een langere batterijduur, maar kan ook voor een sterkere rookervaring zorgen.

Persoonlijk advies is daarom cruciaal om van de overstap naar de e-sigaret een geslaagde ervaring te maken. In de winkel van Ketting-roken kunt u terecht voor alle informatie omtrent het elektronisch roken.

res 150 - SIGARET compleet 001
res 150 - SIGARET compleet 003
res 150 - SIGARET compleet 007